Rapid Transformational Therapy

0 Comments

Met behulp van Rapid Transformational Therapy ben je snel en permanent vrij van de blokkades en beperkingen die je tegenhouden. Een RTT traject bij mij bevrijd je van je interne saboteurs en geeft weer nieuwe energie voor de volgende stap in je leven.

RTT helpt je om de oorzaak van ongewenst gedrag te vinden, deze patronen te herkennen en blokkades opheffen. RTT helpt vervolgens jouw brein opnieuw te programmeren. Hierdoor zal je denken en handelen permanent veranderen en zul je moeiteloos je doelen bereiken.

Wat is Rapid Transformational Therapy?

Rapid Transformational Therapy (RTT) is een hybride therapie ontwikkeld door Marisa Peer. Het combineert principes van hypnotherapie, NLP, psychotherapie en cognitieve gedragstherapie en is speciaal ontworpen voor snelle verlichting van mentale, emotionele en fysieke pijn of patronen.

Permanente snelle verandering!

Deze revolutionaire, zeer efficiënte en effectieve stand-alone therapie past perfect bij onze snelle levensstijl en de snel veranderende wereld en veeleisende omgevingen waarin we vandaag leven. Het verbetert, transformeert en optimaliseert de kwaliteit van leven voor mensen die geen tijd of zin hebben om urenlang over hun probleem te praten.

Resultaat in 1 sessie!

Eén sessie levert uitzonderlijke resultaten op en bevrijdt je van ongewenste gewoonten, fysieke, emotionele of psychologische problemen en beperkende overtuigingen die diep geworteld zijn in je onderbewustzijn. Het ondersteunt persoonlijke ontwikkeling en het vermogen om doelen te bereiken.

Elimineer de oorzaak

De meeste problemen in je leven ontstaan door de betekenis die je als klein kind hebt gegeven aan gebeurtenissen in je leven. Je hebt op zeer jonge leeftijd deze gebeurtenissen geïnterpreteerd waardoor bepaalde overtuigingen over jezelf zijn ontstaan, bijvoorbeeld:
– “Ik ben niet goed zoals ik ben”
– “Dat is niet beschikbaar voor mij”
– “Ik ben anders dan anderen en hoor er niet bij

De kracht van hypnose

Deze negatieve gedachten sturen onbewust (automatisch) je gedrag en ervaring aan en daar kun je met je bewuste brein niets aan doen. Beperkende gewoonten, uitstelgedrag of saboterende gedachten zijn onderbewuste blokkades. Om werkelijk verandering te kunnen bereiken, moet je dit herstellen via je onbewuste brein. Via hypnose kunnen we werken met je onbewuste brein om de patronen en blokkades die jouw leven belemmeren te verwijderen.

Wat is Rapid Transformational Therapy?
Rapid Transformational Therapy

Related Posts

Wat is angst?

Angst is een natuurlijke, belangrijke en nuttige functie. Wanneer je…